| Tytuł: | blagam pomóżcie:( |
| Autor: | bałaganiaRa 12.5.2010, 04:52 |
| Witam! Mam 18 lat i na to forum przywiódł mnie mój nie lada problem. Otóż dotyczy on depilacji nóg. No więc... Mam grube, ciemne włosy, które odrastają w zabójczo szybkim tempie. Już nie wiem co robić, nie mam siły do tego. Próbowałam plastrów z woskiem na zimno. Ok było w porządku przez jakiś tydzień, góra 1,5 tyg, a potem włoski odrastały. Depilowałam zwykłą żyletką, ale żeby mieć codziennie gładkie nogi to musiałabym je golić tym sposobem codziennie! Bo na drugi dzień już odrastają... Jak wspominałam, są one ciemne, więc je widać, a po za tym to bardzo podrażnia skórę. Kolejnym sposobem był depilator. Zabieg bolesny, efekty były widoczne też ok 1,5 tyg. Potem zaczynały odrastać i na dodatek wrastać w skórę. W dodatku po depilacji mam mnóstwo czerwonych kropeczek na całych nogach... Nie wiem już co robić, i zwracam się z tym problemem do Was. Nie mam już żadnego pomysłu jak pozbyć się włosków na dłużej i żeby przy tym nogi ładnie wyglądały a nie tak jak teraz...:/ Błagam dziewczyny pomóżcie!... P.S Na depilację laserem mnie nie stać... :/ | |

Ćwiczenia odchudzające
W czasie intensywnych ćwiczeń nie możemy zastosować głodówki, ale trzeba starać się odżywiać rozsądnie: chuda, niesmażone mięso a najlepiej ryby, mniej sosów, minimalne ilości słodyczy, dużo warzyw oraz owoców, dużo niesłodzonych płynów - w taki sposób w skrócie powinna wyglądać nasza dieta.
Fryzura
Twarz trójkątna charakteryzuje się wysokim czołem, wyraźnymi kośćmi policzkowymi i małą brodę. Zaleca się noszenie włosów półdługich, wycieniowanych z przedziałkiem z boku, modną fryzurą dla tego kształtu twarzy jest tak zwany klasyczny bob, a także krótkie grzywki.
Tatuaż
Tatuaż wiąże ze sobą kilka kwestii, o których warto wiedzieć, przed wyborem właśnie takiej ozdoby ciała. Uwagi te, mogą wydać się oczywiste, aczkolwiek nie raz i nie jednemu zdarzyło się, że decyzja została podjęta pochopnie, poczym zabrakło funduszy na usunięcie już niechcianego tatuażu.