Depilacja

depilacja_wiem_o_zdrowiu

Forum -> Depilacja miejsc intymnych

Tytuł:Depilacja miejsc intymnych
Autor:Frania
8.9.2011, 14:43
Zamierzam udać się na zabieg depilacji bikini. Choć dręczy mnie jedno pytanie, czy miejsca intymne można depilować depilatorem?

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Które zwierze szczeka: pies czy kot?

depilacja_ciekawostki

Ciekawostki

Ćwiczenia odchudzające
W czasie intensywnych ćwiczeń nie możemy zastosować głodówki, ale trzeba starać się odżywiać rozsądnie: chuda, niesmażone mięso a najlepiej ryby, mniej sosów, minimalne ilości słodyczy, dużo warzyw oraz owoców, dużo niesłodzonych płynów - w taki sposób w skrócie powinna wyglądać nasza dieta.

Czy wiesz, że...

Fryzura
Twarz trójkątna charakteryzuje się wysokim czołem, wyraźnymi kośćmi policzkowymi i małą brodę. Zaleca się noszenie włosów półdługich, wycieniowanych z przedziałkiem z boku, modną fryzurą dla tego kształtu twarzy jest tak zwany klasyczny bob, a także krótkie grzywki.

Polecamy

Tatuaż
Tatuaż wiąże ze sobą kilka kwestii, o których warto wiedzieć, przed wyborem właśnie takiej ozdoby ciała. Uwagi te, mogą wydać się oczywiste, aczkolwiek nie raz i nie jednemu zdarzyło się, że decyzja została podjęta pochopnie, poczym zabrakło funduszy na usunięcie już niechcianego tatuażu.

Archiwum

Lekiem numer jeden na silny ból w kategorii leków bez recepty została Pyralgina. Farmaceuci uznali ją w badaniach Świat Farmacji (Wydawnictwo Apteka) za najchętniej polecaną swoim klientom. Przy wyborze uwzględniali takie czynniki jak: skuteczność, działania farmakologiczne, szybkość działania czy też minimalne skutki uboczne i działania niepożądane. Pyralgina jest produkowana przez Zakłady Farmaceutyczne Polpharma SA. Zawiera w dawce 500 mg substancję czynną metamizol.